tor. 08. nov.

|

Location is TBD- Copenhagen area

VEGANSK JULEMAD & DESSERTER- 51% RAW

Vil du imponere dine gæster til jul med lækker vegansk julemad? Kom med på vores plante-baserede jule-workshop og lær, hvordan laver man en super lækker vegansk julemiddag med det hele. Tænk I nye baner I forhold til den traditionelle måde at lave den danske julemad.

Registration is Closed
See other events
VEGANSK JULEMAD & DESSERTER- 51% RAW

Time & Location

08. nov. 2018 17.30 – 20.30

Location is TBD- Copenhagen area

About The Event

LAV DIN EGEN VEGANSKE JULEMAD & DESSERTER

Vil du imponere dine gæster til jul med lækker vegansk julemad?

Kom med på vores plante-baserede jule-workshop og lær, hvordan laver man en super lækker vegansk julemiddag med det hele.

Den plantebaserede kost vinder frem I disse dag, og det kan være svært at tænke I nye baner I forhold til den tradtionelle måde at lave danske julemad i en travl hverdag.

Denne aften henvender sig til dig, der gerne vil lære at lave lækker vegansk julemad, raw julekager og ikke mindst en excellent vegansk ris à la mande. Du få få lækre opskrifter med hjem, så du kan imponere dine gæster med sund og velsmagende julemad- uden at gå på kompromis med smagen.

Aftenen vil starte med kort oplæg omkring raw /vegansk mad, hvorefter vi vil gå I køkkenet og tilberede vores fælles middag i grupper. Vi vil tage udgangspunkt I de traditionelle danske råvarer, som vi bruger til julemaden og alt er økologisk - frisk fra årstiderne. Vi vil lære at lave nemme lækre raw food julekager og en superb Ris á la mande. Du går hjem med et opskrifts-hæfte med den lækre julemad, så du kan blive inspireret til at gå igang i dit eget køkken.

Dine undervisere er Ginda Hirslund, som plantebaseret kok og ernæringsterapeut med passion for smagfuld funktionel mad og Sofie Fischer Twum, Raw food kok og indehaver af Raw Love Cakes med passion for raw veganske kager og desserter. www.rawlovecakes.com

Kl.17:00 Hjemmelavet velkomst jule-kombucha & grønkål snacks. Præsentation af Ginda & Sofie

Kl.17:10 Oplæg omkring plantebaseret kost v.og dagens jule menu Ginda & Sofie

Kl.18:00 Vi går i køkkenet og forbereder aftenens jule menu.

Kl.19:00 Fællesmiddag, af egen produktion.

Kl 19:45 Opsamling og evt. afsluttende spørgsmål

Kl 20:00 Tak for i aften

Tickets

Price

Quantity

Total

 • VEGANSK JULEMAD & DESSERTER

  777 kr

  Plante-baseret og vegansk jule-workshop. Lær hvordan man laver en super lækker vegansk julemiddag med det hele. Jule middag & opskriftshæfte er inkluderet. 1:1 sparring og hands-on på julemaden med eksperter inden for vegansk ernæring, mad og desserter. Tilmeldning er bekræftet ved betaling til mobile pay: tlf 31 12 41 91 / Ginda Hirslund. Bindende tilmeldning senest 1 uge før. Medbring eget forklæde.

  777 kr

  0

  0 kr

Total

0 kr

Share This Event