tor. 18. okt. | Frændekildegård

FERMENTERINGS WORKSHOP

Velkommen til en aften, hvor vi dykker ned I planterne, fermenteringen og mikrobernes magiske univers. Kurset henvender sig til dig, der gerne vil prøve kræfter med at fermentere årstidernes grønt. Samt stifte bekendtskab med fermenterede produkter.
Registration is Closed
FERMENTERINGS WORKSHOP

Time & Location

18. okt. 2018 17.00 – 20.30
Frændekildegård, Askemosevejen 30, 3210 Vejby

About The Event

KONSERVER OG OPTIMER DIT GRØNT

Velkommen til en aften hvor vi dykker ned I planterne, fermenteringen og mikrobernes magiske univers.

Kurset henvender sig til dig der gerne vil vide mere om hvad hele hypen drejer sig om, gerne vil prøve kræfter med at fermentere årstidernes grønt. Samt stifte bekendtskab med fermenterede produkter.

Vi vil I løbet af aftenen opleve et oplæg med historik og sundheds fordele ved fermentering, samt prøve kræfter med at producere egne glas ferment efter ønske. Aftenen slutter af med en fælles middag, hvor en del fermenterede komponenter vil indgå, til fremtidig inspiration.

Kl.17:00 Hjemmelavet velkomst Kombucha og præsentation af Ginda

Kl.17:10 Oplæg omkring Fermentering. Historik, egenskaber og how ?

Kl.18:00 Vi går i køkkenet og fermenterer, hver laver egen produktion.

Kl.19:00 Fællesmiddag, lavet af vores kokke.

Kl 19:45 Opsamling og evt. afsluttende spørgsmål

Kl 20:30 Tak for i aften

Ginda Hirslund er holistisk ernæringsterapeut med passion for smagfuld funktionel mad. Med et solidt professionelt fundament i ernæringens effekt for kroppen, top kyndig Raw Food nørd, kogebogsforfatter, fermenteringsguru og workshopsvært, er Ginda dén der får transformeret sin viden om til forståeligt sprog. Tilmeldiing sker på mail til: info@fraendekilde.dk - Mærket: “Fermentering oktober” Pris pr. person 400,-. Betales på forhånd via mobilepay, nærmere information fremsendes på mail når Jeres tilmelding er modtaget. Vi glæder os til en aften med fordybelse i grønt og mikrober

Tickets
Price
Quantity
Total
  • Fermentering på Frændekilde
    400 kr
    400 kr
    0
    0 kr
Total0 kr

Share This Event