Upcoming Events

 • PLANTEBASERET ELITE SPORTSERNÆRING
  Time is TBD
  Location is TBD- Copenhagen area
  Hvordan får vi proteiner og aminosyrer nok uden kød? Workshoppen Henvender sig til ; Sportsfolk der vil bruge kosten som hjælp til, at yde dét ekstra der skal til, for at skabe ønsket resultat.
  Share
 • PLANTEBASERET SPORTSERNÆRING
  Time is TBD
  Location is TBD
  Hvordan får vi proteiner og aminosyrer nok uden kød? Workshoppen Henvender sig til ; Alle sundhedsinteresserede, som løber, dyrker yoga eller træner anden sport, og er nysgerrige på hvordan den rette kostsammensætning kan optimere deres praksis.
  Share
 • PLANTEBASERET KOST
  Time is TBD
  Location is TBD
  Hvordan undgår vi at mangle kødet på tallerkenen ? Den plantebaserede kost vinder frem I disse dag og det kan være svært at tænke I nye baner I forhold til den daglige kost.
  Share
 • VEGANSK JULEMAD & DESSERTER- 51% RAW
  tor. 22. nov.
  Frændekildegård
  Vil du imponere dine gæster til jul med lækker vegansk julemad? Kom med på vores plante-baserede jule-workshop og lær, hvordan laver man en super lækker vegansk julemiddag med det hele. Tænk I nye baner I forhold til den traditionelle måde at lave den danske julemad.
  Share
 • FERMENTERINGS WORKSHOP
  tor. 18. okt.
  Frændekildegård
  Velkommen til en aften, hvor vi dykker ned I planterne, fermenteringen og mikrobernes magiske univers. Kurset henvender sig til dig, der gerne vil prøve kræfter med at fermentere årstidernes grønt. Samt stifte bekendtskab med fermenterede produkter.
  Share