Upcoming Events

Time is TBD
Location is TBD
PLANTEBASERET SPORTSERNÆRING
Hvordan får vi proteiner og aminosyrer nok uden kød? Workshoppen Henvender sig til ; Alle sundhedsinteresserede, som løber, dyrker yoga eller træner anden sport, og er nysgerrige på hvordan den rette kostsammensætning kan optimere deres praksis.
Share
Time is TBD
Location is TBD- Copenhagen area
PLANTEBASERET ELITE SPORTSERNÆRING
Hvordan får vi proteiner og aminosyrer nok uden kød? Workshoppen Henvender sig til ; Sportsfolk der vil bruge kosten som hjælp til, at yde dét ekstra der skal til, for at skabe ønsket resultat.
Share
Time is TBD
Location is TBD
PLANTEBASERET KOST
Hvordan undgår vi at mangle kødet på tallerkenen ? Den plantebaserede kost vinder frem I disse dag og det kan være svært at tænke I nye baner I forhold til den daglige kost.
Share
Thu, Nov 22
Frændekildegård
VEGANSK JULEMAD & DESSERTER- 51% RAW
Vil du imponere dine gæster til jul med lækker vegansk julemad? Kom med på vores plante-baserede jule-workshop og lær, hvordan laver man en super lækker vegansk julemiddag med det hele. Tænk I nye baner I forhold til den traditionelle måde at lave den danske julemad.
Share
Thu, Oct 18
Frændekildegård
FERMENTERINGS WORKSHOP
Velkommen til en aften, hvor vi dykker ned I planterne, fermenteringen og mikrobernes magiske univers. Kurset henvender sig til dig, der gerne vil prøve kræfter med at fermentere årstidernes grønt. Samt stifte bekendtskab med fermenterede produkter.
Share

©2018 by Ginda Hirslund. Proudly designed by Natural Vibes